Njoftim per Fermer !

Featured

 

 

Kompania Haxhijaha njofton të gjithë fermerët se MBPZHR-AZHB ka hapur periudhën për aplikim për grante investive në bujqësi. Afati kohor ka filluar nga data 19.03.2018 dhe mbaron më 30.04.2018 ku të gjithë fermerët nga e tërë Kosova kanë të drejtë aplikimi.

Me këtë rast Kompania Haxhijaha i fton të gjithë fermerët që do të aplikojnë për këto grante dhe do të kenë nevojë për informata apo kërkesë për paisje apo mekanizma bujqësor të na drejtohen sa më shpejtë dhe pa hezitim në mënyrë që tëjemi sa më proaktive në ofrimin e informatave dhe produkteve cilësor.

Poashtu i ftojmë kompanitë të cilat ofrojne shërbime fermerëve për përgaditjen e projekteve për këto grante të na kontaktojnë për informata që i nevojiten në lidhje me paisjet dhe mekanizën bujqësor.

Ju mirëpresim.

Share