TEB përkrahë agro-bizneset, nënshkruan marrëveshje me “Haxhijaha”

Featured

Banka TEB, ndër më të fuqishmet në vend, po vazhdon me mbështetjen e agrobizneseve në Kosovë. Përfaqësuesit e Bankës TEB sot vizituan ambientet e Shoqatës së Verëtarëve në Rahovec, ku u pritën nga kryetari i shoqatës, Fejzulla Berisha dhe pronari i kompanisë “Haxhijaha”, Ruzhdi Haxhijaha.

Palët nënshkruan një marrëveshje të rëndësishme, e cila për një vit gjithashtu siguron mbështetje për agrobizneset, që thuhet se kanë një ndikim të drejtpërdrejtë në zhvillimin e ekonomisë së vendit.
Drejtori i Përgjithshëm i Bankës TEB, Ayhan Alibioglu, tha se pas një viti kthimi në Rahovec, suksesi nuk është i dukshëm, pasi mbajtësit e kartelave janë dyfishuar.

TEB fillimisht tha se me nënshkrimin e kontratës me Haxhijaha filloi një fushatë për financimin e pajisjeve bujqësore në kushte shumë të favorshme.

Nga ana tjetër, pronari i kompanisë “Haxhijaha”, Ruzhdi Haxhijaha tha se kjo marrëveshje do të krijojë kushte më të mira për fermerët.

Share