Same Frutteto

Me platformë, dhe goma të madhësive të ndryshme. Kompakte në madhësi, por të projektuara dhe të ndërtuara duke përdorur teknologjitë më të avancuara mekanike dhe hidraulike në treg, duke ofruar të gjithë fuqinë e nevojshme për një mori operacionesh. Modelet SAME Frutteto S dhe V janë ideale për vreshta dhe pemishte, ose kultura me karakteristika unike.

Slider

Kur linjat elegante dhe forca bashkohen në një

Me gjerësinë e jashtme minimale vetëm 111 cm – në varësi prej llojit të gomave që përdoren, Agroplus V mund të punojë në çdo lloj kulture, të mbjellura nëpër rreshta. Me katër zona montuese dhe deri në 5 ventila, përballet jo vetëm me çdo punë në vreshtari dhe plantacione, por gjithashtu është i pazëvendësueshëm për shërbime komunale në mirëmbajtjen e pastërtisë së qytetit si edhe kositjen dhe mirëmbajtjen e barit.

Slider

Llojllojshmëri pa kufi

Seria e re SERIA 5 vë standarde të reja me stil, efikasitet, produktivitet dhe komoditet në klasin e traktorave prej 100 deri 130 KF. Stili i pagabueshëm Giugiaro është i dukshëm dhe atraktiv me linjat futuristike, duke filluar prej haubës ekskluzive deri tek kabina që është e pajisur me pajisje kulminante të mundshme që është e pakonkurrente në treg.

Slider

Same Virtus

Ajo çka korrim nesër varet prej asaj që mbjellim sot. Virtus e di këtë. Bashk me një sërë teknologjishë të vertetuara për besueshmëri dhe efikastitet, Virtus nga Same janë traktora të jashtëzakonshëm për të gjithë fermerët.

Slider

Na vëni në sprovë

Traktori SAME VIRTUS, 4 cilindërsh, me motor Deutz Common Rail ofron performancën e mirë,

Slider

Rreth Nesh

Njoftim per Fermer !

    Kompania Haxhijaha njofton të gjithë fermerët se MBPZHR-AZHB ka hapur periudhën për aplikim për grante investive në bujqësi. Afati kohor ka filluar nga data 19.03.2018 dhe mbaron më 30.04.2018 ku të gjithë fermerët nga e tërë Kosova kanë të drejtë aplikimi. Me këtë rast Kompania Haxhijaha i fton të gjithë fermerët që do […]

Me shume