• Shqip
 • English
 • Xhelal Hajda nr.:162 21000
 • Rahovec, Kosovë
 • Telefoni
 • +381 (0)29 277 305

Project detail

Vitla egv

  » Mburoja e gjerë për stabilitet optimal të traktorit
  » Tërheqja e trungjeve të lehta dhe të gjysmë të rënda
  » Transmetimi optimal i fuqisë përmes transmetimit të dyfishtë
  » Friksion i trefishtë për shkak të kapacitetit të lartë
  » Fuqia tërheqëse 45KN
  » Fuqia frenuese 56KN
  » Raporti i gjerësisë 1 : 8,89
  » Shpejtësia e sajllës (540 min-1) 0,54-1,08 m/s
  » Gjatësia maksimale e sajllës 12/61m, 11/77m, 10/94m
  » Fuçia e kërkuar e traktorit 30-55KW (60-74KF)
  » Gjerësia 1400 mm; Gjatësia 525 mm
  » Lartësia (pa rrjetin mbrojtës) 1260 mm
  » Lartësia në transport (me rrjetin mbrojtës të paluar) 1361 mm
  » Lartësia (me rrjetin mbrojtës) 2300 mm
  » Pesha (pa sajllë) 330 kg
  » Makara shtesë e poshtme serike
  » Mbërthimi (lidhja) serike
  » Frenat vetmbyllëse të diferencialit serike