• Shqip
 • English
 • Xhelal Hajda nr.:162 21000
 • Rahovec, Kosovë
 • Telefoni
 • +381 (0)29 277 305

Project detail

Rimorkio tërheqëse për MTK Super Special Green dhe Mondial

  Dimensionet 1100 x 1400 mm
  Kapaciteti bartës 500 kg
  Rrotat 500-10 ose 500-12