• Shqip
  • English
  • Xhelal Hajda nr.:162 21000
  • Rahovec, Kosovë
  • Telefoni
  • +381 (0)29 277 305

Project detail

Rrotofreza për MTK Super Special Green

    Gjerësia punuese 60-80 cm
    Numri i thikave 24 (12 majtë dhe 12 djathtë)