• Shqip
  • English
  • Xhelal Hajda nr.:162 21000
  • Rahovec, Kosovë
  • Telefoni
  • +381 (0)29 277 305

Project detail

Kosa RK-55 për MTK Super Special Green dhe Mondial

    Kosa Rotative RK-55 ose RK60
    Gjerësia punuese 55 cm