• Shqip
 • English
 • Xhelal Hajda nr.:162 21000
 • Rahovec, Kosovë
 • Telefoni
 • +381 (0)29 277 305

Project detail

Kositëse Motorike / FR460

  Lloji i motorit OHV 139 CC
  Fuqia e motorit 2.2 KW
  Lloji i levizjes Vetelevizese (nje shpejtesi)
  Gjeresia e kositjes 460mm
  Diametri i rrotave para 178mm
  Diametri i rrotave mbrapa 203mm
  Lartesia e kositjes 25-75mm
  Sistemi i rregullimit te kositjes 8 nivele (rregullim qendror)
  Lloji i shtepizes Metalike
  Vellimi i mbledhesit  55L
  Pesha 32 kg
  Karaktersitika te  Malqirim,Shpejtesi fikese motorike,dhe doreza te buta ne timon